RTT – Hoeveel sessies RAPID TRANSFORMATIONAL THERAPY kan ik verwachten?

Hoeveel RTT sessies (Rapid Transformational Therapy) heb ik nodig voor effectieve transformatie?

Rapid Transformational Therapy (RTT) is een therapie ontwikkeld door Marisa Peer. Het combineert principes van hypnotherapie, NLP, psychotherapie en cognitieve gedragstherapie. Deze therapie is speciaal ontworpen voor snelle verlichting van emotionele & fysieke pijn en leidt tot snelle, permanente resultaten. Het gaat tot de kernoorzaak van een probleem en transformeert het in 1-3 sessies!

Hoeveel RTT-sessies heb ik nodig om echt verandering te zien? 

Dat hangt af van wat voor problemen je wilt aanpakken, wat je doelen zijn en hoe je reageert op de therapie. Over het algemeen kan één sessie al een verschil maken. Ze zijn ontworpen om snel tot de kern van het probleem te komen en negatieve overtuigingen om te buigen. Maar als je dieper op de problemen wilt ingaan en de effecten van de therapie wilt versterken, kan een reeks sessies nodig zijn. Wat je nodig hebt en wat je doelen zijn, bespreek ik met mijn klanten, zodat ik een “plan” kan opmaken dat voor jou werkt.

RTT sessie

Een revolutionaire RTT sessie

Tijdens mijn RTT-sessies ga ik met mijn klanten diep in hun onderbewuste om de oorzaak van hun problemen te vinden en te transformeren. Ik gebruik hypnose, regressie en neurolinguïstisch programmeren om hen te helpen negatieve overtuigingen te vervangen door nieuwe, krachtige overtuigingen. De resultaten kunnen snel merkbaar zijn, waardoor mijn cliënten zich bevrijd en empowered voelen in alle aspecten van hun leven. Een RTT-sessie is echt een gamechanger en biedt mijn cliënten alles wat ze nodig hebben om hun dromen te bereiken en de beste versie van zichzelf te worden.

Deze revolutionaire, zeer efficiënte & effectieve therapie werkt heel snel en is wetenschappelijk bewezen. Het verbetert, transformeert en optimaliseert de kwaliteit van leven voor mensen die geen tijd of zin hebben om urenlang over hun probleem te praten.

​Eén RTT-sessie kan verschillende positieve veranderingen opleveren. 

Tijdens de sessie wordt er gefocust op het identificeren en transformeren van belemmerende overtuigingen die jou hebben beperkt en die je niet langer dienen. Dit kan leiden tot een verhoogd gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en empowerment. Ook kan één RTT-sessie helpen om angst en stress te verminderen, positieve veranderingen te bevorderen in persoonlijke en professionele relaties, en de algehele kwaliteit van het leven te verbeteren. Het is belangrijk om te onthouden dat de resultaten van een RTT-sessie voor elke persoon anders kunnen zijn en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de aard en complexiteit van de problemen die worden aangepakt.

Eén sessie levert uitzonderlijke resultaten op en bevrijdt je van ongewenste gewoonten en fysieke, emotionele & psychologische problemen en beperkende overtuigingen die diep geworteld zijn in je onderbewustzijn.

RTT sessie

​De 4 lagen van de mind als model over de werking van de mind

De mind wordt onderverdeeld in 4 lagen. Maar dit is meer een psychologisch model dan een yogisch model. Hieronder vind je meer informatie over de vier lagen van de mind volgens dit model:

  1. Het bewuste deel: Dit is het deel van de mind waarvan we ons direct bewust zijn. Het omvat onze gedachten, emoties, percepties en intenties op het moment dat we ze ervaren. Het bewuste deel van de mind is gericht op de buitenwereld en stelt ons in staat om bewuste keuzes te maken en acties te ondernemen.
  2. Het onderbewustzijn: Dit is het deel van de mind dat onder de oppervlakte ligt, maar nog steeds toegankelijk is met inspanning. Het onderbewuste bevat herinneringen, emoties, verlangens en overtuigingen die niet bewust toegankelijk zijn, maar wel ons gedrag en onze percepties kunnen beïnvloeden.
  3. Het onbewuste: Dit is het deel van de mind dat niet toegankelijk is voor ons bewuste denken. Het onbewuste bevat vaak verborgen of onderdrukte emoties, verlangens en overtuigingen die ons gedrag en onze percepties op onbewuste manieren kunnen beïnvloeden.
  4. Het collectief onbewuste: Dit is een concept dat is ontwikkeld door de psycholoog Carl Jung en verwijst naar de laag van de mind die is gedeeld door alle mensen en die universele archetypische patronen bevat die zijn ontstaan ​​in de menselijke geschiedenis en evolutie. Het collectief onbewuste bevat symbolen, mythen en beelden die over de hele wereld voorkomen en die een diepe betekenis hebben voor alle mensen.

Het model van de vier lagen van de mind kan worden gebruikt om meer inzicht te krijgen in ons eigen denken en gedrag en om te begrijpen hoe ons onbewuste en collectieve onbewuste onze ervaringen en percepties beïnvloeden. Psychotherapie, meditatie en andere methoden kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot de onderbewuste en onbewuste lagen van de mind en om disfunctionele patronen en overtuigingen te transformeren.

Marisa Peer en RTT en modellen over de werking van de mind

Marisa Peer is een bekende Britse therapeut en spreker, en haar werk richt zich op het transformeren van beperkende overtuigingen en het verbeteren van de geestelijke gezondheid en prestaties van mensen. Ze heeft verschillende modellen en theorieën ontwikkeld over de werking van de mind en de invloed van het onderbewuste en het onbewuste op ons leven.

Een van de theorieën die Marisa Peer hanteert, is dat ons onderbewuste ongeveer 95% van ons gedrag en onze ervaringen stuurt, terwijl ons bewuste en ons onbewuste elk ongeveer 2,5% bepalen. Dit model suggereert dus dat ons onderbewuste de grootste invloed heeft op ons leven, en dat het dus belangrijk is om beperkende overtuigingen en patronen in het onderbewuste te transformeren om ons volledige potentieel te kunnen bereiken.

Het is belangrijk om te benadrukken dat dit slechts een model is en dat er andere modellen zijn die verschillende verhoudingen en invloeden suggereren. Het is ook belangrijk om te onthouden dat de werking van de mind zeer complex is en dat er verschillende factoren en processen betrokken zijn bij ons gedrag en onze ervaringen.

Waarom werken met RTT of een RTT sessie? 

RTT (Rapid Transformational Therapy) is een vorm van therapie die zich richt op het identificeren en transformeren van de diepste oorzaken van emotionele en fysieke problemen. Een RTT-sessie kan effectief zijn bij het aanpakken van een breed scala aan problemen, waaronder angst, stress, gebrek aan zelfvertrouwen, depressie, verslavingen, fobieën, slaapproblemen en meer.

Een RTT-sessie kan worden gebruikt om de oorzaak van een probleem te vinden en deze op te lossen door middel van hypnose en andere technieken. Door in een diepe ontspanning te worden gebracht, kan de cliënt toegang krijgen tot hun onderbewuste gedachten en overtuigingen, waar vaak de oorzaak van de problemen ligt. De therapeut kan vervolgens helpen bij het oplossen van deze overtuigingen en het creëren van nieuwe, positieve overtuigingen die de cliënt ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en het verbeteren van hun welzijn.

Het werken met RTT-therapie of een RTT-sessie kan dus helpen bij het creëren van positieve veranderingen in iemands leven, waardoor ze beter in staat zijn om hun doelen te bereiken en een gelukkiger, gezonder leven te leiden.

RTT sessie

Andere voordelen van een RTT sessie? 

Er zijn verschillende redenen waarom iemand ervoor zou kunnen kiezen om met RTT-therapie of een RTT-sessie te werken:

  1. Om bepaalde problemen of uitdagingen aan te pakken: RTT kan helpen bij het aanpakken van een breed scala aan problemen, zoals angst, stress, gebrek aan zelfvertrouwen, depressie, verslavingen, fobieën, slaapproblemen en meer.
  2. Om beperkende overtuigingen los te laten: Veel mensen hebben beperkende overtuigingen die hen tegenhouden in hun persoonlijke en professionele leven. RTT kan helpen bij het identificeren en loslaten van deze beperkende overtuigingen en deze vervangen door positieve en ondersteunende overtuigingen.
  3. Om vertrouwen en zelfacceptatie te vergroten: RTT kan helpen bij het vergroten van het zelfvertrouwen en het gevoel van zelfacceptatie. Het kan helpen bij het ontwikkelen van een positieve zelfbeeld en het verbeteren van de relaties met anderen.
  4. Om persoonlijke groei te stimuleren: RTT kan helpen bij het stimuleren van persoonlijke groei en ontwikkeling. Het kan helpen bij het ontdekken van iemands diepste verlangens en doelen en bij het ontwikkelen van een plan om deze doelen te bereiken.
  5. Om een betere gezondheid en welzijn te bevorderen: RTT kan helpen bij het verbeteren van de gezondheid en het welzijn. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en depressie, het verbeteren van slaap en het bevorderen van een positieve en gezonde levensstijl.

Wat mag je van een sessie met mij verwachten?

Als je ervoor kiest om een afspraak te maken voor RTT therapie met mij als hypnotherapeut en coach, kun je het volgende verwachten:

Een professionele en gepassioneerde benadering: Ik ben een ervaren RTT-therapeut en coach met diepgaande kennis van het brein en het lichaam. Mijn kracht ligt in het begrijpen en begeleiden van mijn cliënten naar een staat van controle en vrijheid.

Een empathische en zorgzame benadering: Ik begrijp dat het hebben van een afspraak voor RTT-therapie soms spannend kan zijn. Daarom bied ik een empathische en zorgzame benadering om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt tijdens de sessie.

Een persoonlijke aanpak: Ik bied een persoonlijke aanpak die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Tijdens de sessie zullen we samenwerken om de onderliggende overtuigingen en emoties te identificeren die jouw problemen veroorzaken en deze te transformeren met behulp van hypnose en RTT-therapie.

Effectief en blijvend resultaat: Ik ben ervan overtuigd dat hypnose en RTT-therapie effectieve en blijvende resultaten kunnen opleveren. Ik zal je helpen om de controle over je leven terug te krijgen en de vrijheid te ervaren die je verdient.

Nazorg en ondersteuning: Ik bied nazorg en ondersteuning na de sessie om ervoor te zorgen dat je de veranderingen die je hebt gemaakt, kunt behouden. Ik kan ook aanbevelingen doen voor verdere coaching of boeken om je te blijven ondersteunen in je persoonlijke groei.

Komt er een boek? 

Als ervaren en gepassioneerde RTT-therapeut, hypnotherapeut en coach wil ik mijn kennis en ervaringen delen met een breder publiek. Ik heb daarom besloten om een boek en ebook te schrijven over de krachtige combinatie van Rapid Transformational Therapy, hypnotherapie en de kracht van de mind. In mijn boek ga ik inzichten delen over hoe deze technieken kunnen worden gebruikt om problemen op te lossen en positieve veranderingen in het leven te bewerkstelligen. Hoewel ik de titel van mijn boek nog niet vrijgeef, kan ik wel meegeven dat het een praktisch en toegankelijk boek zal zijn, geschikt voor zowel professionals als particulieren. Het wordt een boek om naar uit te kijken voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en ontwikkeling.