Over RTT

Hoe is het met jouw money mindset gesteld?

Geld komt niet vanzelf. Geld maakt niet gelukkig. Geld groeit niet op je rug. Voor geld moet je hard werken. Je moet voorzichtig zijn met geld. Je moet zuinig zijn met geld. Je moet veel sparen. Ik verdien het niet om veel geld te verdienen. Ik kan niet met geld omgaan. Ik heb een gat in mijn hand. Veel geld is niet voor mij weggelegd.  Dit is nog maar een handgreep uit het scala aan overtuigingen die er kunnen zijn omtrent geld. Ben je opgevoed met uitspraken als “geld groeit niet aan bomen? Om veel geld te verdienen zul je keihard moeten werken? Mensen die veel geld verdienen zijn gierig?”

Hoe is je relatie met geld?

Klonk er eentje of meerdere bekend in je oren? Dan ben je hier op de goede plek. Je kunt namelijk hier en vandaag starten met het verbeteren van je money mindset. Ook als er geen van bovenstaande bekend in de oren klonk, kan je je money mindset verbeteren. Er zit namelijk altijd ruimte voor verbetering in. Zie het als een spier die je kan trainen. Als je de spier niet traint of onderhoudt dan zal deze afnemen. Als je hem wel traint en onderhoud dan verbeter jij je relatie met geld.

Onderzoek eens wat jouw opvattingen zijn over geld? Schrijf ze voor jezelf op.

De money mindset

Jouw Money Mindset, dat is de manier waarop jij denkt over geld. Wat zijn jouw gedachten en opvattingen hierover? Het is een beetje een abstract begrip omdat je het niet echt kunt vastgrijpen. Zelf versta ik onder money mindset, je relatie met geld en de overtuigingen (denkwijze) die je hebt over geld. Het gaat dus om de overtuigingen en opvattingen die jij hebt over geld. Het is jouw perceptie van de werkelijkheid. Deze perceptie zit onbewust opgeslagen in je mind, met andere woorden dit is wat jij gelooft. Dat wat jij gelooft, waarvan jij overtuigd bent, dat trek je aan in je leven. Hiermee wordt gelijk benadrukt dat het ontwikkelen van een positieve money mindset zeer belangrijk is.

Stel dat jij de opvatting hebt: Ik ben het niet waard om hoge prijzen te vragen. Je kunt je dan vast voorstellen dat je hierdoor je eigen groei belemmert. In navolging hiervan vraag je waarschijnlijk te lage prijzen in vergelijking tot de waarde van de producten/ diensten die je levert. Waardoor je dus een veelvoud aan klanten dient te bedienen om een specifiek omzet doel te behalen.

Oplossing die dan vaak gegeven wordt: Dan moet je gewoon even je prijzen verhogen.Dat kan, maar als iemand ervan overtuigd is dat hij het niet waard is, gaat dit niet werken. Voordat prijzen eventueel verhoogd worden, is er werk aan de winkel m.b.t. het veranderen van deze overtuiging – jouw money mindset via de kernoorzaak aan te pakken in je onderbewustzijn. Rapid Transformational Therapie® (RTT®) is de enige gecertificeerde, wereldwijd geprezen therapievorm, die gebruik maakt van een multidimensionale benadering. Die aanpak brengt jij tot de kern van wat je vasthoudt.

Je bent op zoek naar die breakthrough experience, levens veranderende therapie die jou eindelijk bevrijdt van het gevoel dat je financieel vastzit of waar je vastloopt in je job, relaties of andere omstandigheden die je liever kwijt dan rijk bent. Je heelt oude, onopgeloste trauma’s die je in de weg staan van een leven met meer voldoening en levensvreugde.

Maak komaf met zelfsabotage zodat je kunt beginnen leven in plaats van overleven.

Overtuigingen leiden tot een bepaald gedrag

Je money mindset is de relatie die je hebt met geld, de manier waarop je ermee omgaat, en “Hoe kijk je ertegenaan? Positief, negatief, neutraal? Op zich is geld een neutraal begrip, maar hoe we ernaar kijken, heeft direct invloed op hoeveel we ervan hebben, dat is bewezen.

Overtuigingen leiden tot bepaald gedrag. Niet fulltime gaan werken, geen salarisverhoging vragen of jezelf als ondernemer klein houden. Dat is dus uiteindelijk van invloed op hoe je er financieel voor staat. Het kan je veel brengen als je een goede relatie ontwikkelt met geld. Zorgen dat je niet steeds tekort komt aan het einde van de maand, bijvoorbeeld. Voor jezelf beginnen of juist minder werken, meer in goede doelen stoppen. Je hoeft geen Gucci-tas te kopen.

Je money mindset veranderen begint met bewustwording. Denk na over hoe je naar geld kijkt, wat je erbij voelt, welke gedachten je erover hebt, waar die vandaan komen. . “Als je niet weet waarom je ergens aan gaat werken, dan houd je het niet vol. Ik hoor vaak van ondernemers dat ze balen van het feit dat alles wat erin komt er ook meteen weer uitvliegt. Anderen vinden het vervelend dat ze maar niet voor zichzelf opkomen, niet om een salarisverhoging durven vragen, niet vragen om een opdracht.”

Wat is voor jou ‘normaal’ als het gaat om geld? En sta je er wel eens bij stil dat jouw ‘normaal’ misschien wel helemaal niet zo ‘normaal’ is? Jouw ideeën over geld, overvloed, rijk worden, ondernemen zijn vaak beïnvloed door anderen. Ouders, omgeving, de maatschappij. En zo herhaal je misschien wel onbewust én ongewild patronen van die ander. Patronen die je blokkeren en je weghouden van het overvloedige leven dat je ook kunt leiden. Gelukkig kun je dat veranderen. Daar help ik je graag bij, met een unieke, persoonlijke en bewezen manifestatie methode en RTT therapie.

 

De afgelopen 20+ jaar heb ik veel onderzoek gedaan naar wat wel én wat niet werkt. Heb ik volop geëxperimenteerd én ben ik ook heel vaak op mijn bek gegaan. Maar niet voor niets; het hielp me om een geweldige, overzichtelijke manifestatie methode te creëren, gecombineerd met RTT en Het zaadje van de Goddelijke tuin te activeren. Geen standaard strategie, maar een manier waarmee jij precies ontdekt waar jouw stroom van overvloed zit én hoe je blokkades daarin oplost. Zodat je kunt doorgroeien in die grootsheid die in jou zit.

Dus Weg met pieken en dalen. Gewoon altijd goed verdienen en impact maken met waar jij goed in bent. Daar help ik je bij.

Ik laat je zien wát er precies in je zit en hoe je dat eruit kunt halen, zodat je je relatie met jezelf, met de mensen om je heen én met geld kunt verbeteren, meer gaat verdienen en jouw ideale leven creëert.

Ben jij die doorpakker die voelt dat er méér uit het leven te halen is dan je nu doet? En gun je jezelf daarin het beste?

Door het transformeren van diepgewortelde overtuigingen en het aanpakken van onderliggende emoties, streeft RTT naar blijvende gedragsveranderingen met betrekking tot geld en financiën.

Plan een gesprek in

Inzichtelijk, medelevend en liefdevol begeleidt Isabelle haar cliënten om emotionele conflicten te helen en hen te helpen een buitengewoon leven te leiden. Ik vind het heel belangrijk om goed naar jouw verhaal te luisteren, En ik zal je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

En wat ik voor je kan doen. Ik verlos je graag van jouw belemmerende overtuigingen, blokkades of beperkende gedrag zodat je volledig in je terug kracht staat. En To Unlock Your Dreams