Over RTT

Ooit werd ik gediagnosticeerd met een ernstige ziekte

Ik zag een advertentie van Marisa Peer verschijnen. De manier waarop ze uitlegde wat RTT voor iemand kon betekenen, raakte me meteen. Ze legde uit hoe emotionele blokkades in het onderbewustzijn kunnen worden verwijderd op een versnelde én blijvende manier die mij triggerde. Ook legde ze uit hoe de mind werkt. Hoe we een probleem creëren met onze geest. En hoe je de oorzaak van aanhoudende patronen kon transformeren, door de diepgewortelde overtuigingen te herprogrammeren in het onderbewustzijn. In geen tijd geraak je verlost van een patroon dat zich al jaren vastgezet heeft in je geest.

Ooit werd ik gediagnosticeerd met een ernstige ziekte. Ik was 26 en woog nog 46kg. Van kinds af aan was ik al bezig met wat men nu de spirituele wereld heet. Door mijn gave te leren begrijpen in de periode dat ik ziek werd, begon ik te investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof dus dat ons lichaam er is om ons te leren dat we onszelf kunnen overstijgen eens we weten hoe het functioneert. Idem voor de geest.

Eens ik dat door had en ervaring had opgedaan met wat ons lichaam en onze geest aankunnen, kwam er een stroomversnelling. Op vandaag werk ik als RTT therapeut en coach omdat ik al zoveel geleerd heb op vlak van voeding, healing, beweging, sport, slaapstoornissen, burn-out, faalangst, negatieve gedragspatronen en stress verminderen. Maar toch had ik die sleutel nog niet te pakken. Alles werkte wel maar niet snel genoeg. Dus ik vroeg aan het universum: laat nu toch eens een oplossing op mijn pad komen waarmee ik andere mensen heel efficiënt en snel kan helpen. En toen kwam RTT op mijn pad – het raakte me onmiddellijk en ben meteen aan de opleiding begonnen. Dankzij RTT heb ik zoveel meer inzicht verworven in de werking van de mind en daar heb ik op mijn beurt al zoveel klanten mee kunnen helpen.

Dikwijls heb ik me de vraag gesteld: "Hoe ben ik kunnen genezen". En telkens kreeg ik hetzelfde antwoord: ik wou genezen. Ik sprak met niemand over mijn ziekte. Ziek zijn was niet het resultaat maar het begin van vele wonderbaarlijke ervaringen.

Onze overtuigingen en de verhaaltjes die we onszelf vertellen gaan een grote impact hebben op hoe je je voelt en hoe je in het leven staat. Zo kunnen we onszelf helemaal depressief denken of we kunnen onszelf uit een negatieve spiraal leren optillen! Door op een andere manier naar de dingen en je eigen gedachten te leren kijken en te leren hoe je uit een minder leuke gedachte toch een kracht naar boven kunt laten komen, ga je zelf terug veel meer vat hebben op je leven!

Accepteren kan je leren. Maar loslaten is één van de moeilijkste uitdagingen in het leven. Het is wel één van de belangrijkste vaardigheden die je zelf kunt maken. Het accepteren van jezelf, anderen, gedachten, gevoelens en situaties geeft rust, geluk en grote mate van voldoening. Vind je het lastig om met verlangens, ongenoegen of pijnlijke emoties om te gaan? Leren loslaten, helpt stress tegen te gaan. Je probeert dan namelijk geen controle meer uit te oefenen. Je accepteert dingen veel meer zoals ze zijn. En het fijne is: daar heb je profijt van. Je voelt je beter, blijer…

Om te begrijpen wat acceptatie is, moet je eerst weten wat het niet is.

Acceptatie is iets anders dan opgeven en jezelf overleveren aan een houding van passiviteit en het-maakt-allemaal-niets-meer-uit. Wanneer je iets accepteert, ben je juist moedig en actief. Je toont compassie voor jezelf. Acceptatie betekent niet dat je datgene wat je accepteert leuk hoeft te vinden. Het betekent niet dat je erbij moet neerleggen of er ‘vrede’ mee moet hebben. Je hoeft je angsten, eenzaamheid, moeilijke relatie(s), overgewicht, gebroken hart of onrecht dus zeker niet prima te vinden. In plaats daarvan kies je ervoor om de pijn er te laten zijn voor wat het

Transformeer naar een blijvend resultaat

Stel je eens voor hoe jouw leven zou zijn zonder emotionele of fysieke pijn: Vrij van angst, vrij van negatieve gedachten, vrij van belemmerende overtuigingen en blokkades… RESET YOUR MIND TRANSFORM YOUR LIFE Rapid Transformational Therapy levert zeer snelle, effectieve en permanente resultaten en bevrijdt van lichamelijke en emotionele pijn Lichamelijke en emotionele pijn transformeren naar een blijvend resultaat

Wanneer het onderliggende probleem via een RTT-sessie wordt aangepakt, kunnen er verschillende positieve veranderingen optreden. Omdat RTT zich richt op het onderbewustzijn, waar veel van onze gedragingen, gewoonten en overtuigingen zijn opgeslagen, kan het helpen om beperkende overtuigingen te vervangen door nieuwe, positieve overtuigingen.

Hierdoor kan je bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, motivatie en creativiteit ervaren, wat je kan helpen om succesvoller te zijn als ondernemer. Ook kunnen eventuele lichamelijke pijnen, gezondheidsproblemen aangepakt worden, . Het kan zijn dat je na de sessie meer inzicht hebt in jezelf en in hoe je je gedrag en denken kunt sturen, wat je kunt helpen om betere beslissingen te nemen en meer voldoening te halen uit je werk als ondernemer. Kortom, RTT kan leiden tot meer zelfbewustzijn, vertrouwen en positieve veranderingen in zowel persoonlijk als professioneel opzicht.

Plan een gesprek in

Inzichtelijk, medelevend en liefdevol begeleidt Isabelle haar cliënten om emotionele conflicten te helen en hen te helpen een buitengewoon leven te leiden. Ik vind het heel belangrijk om goed naar jouw verhaal te luisteren, En ik zal je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

En wat ik voor je kan doen. Ik verlos je graag van jouw belemmerende overtuigingen, blokkades of beperkende gedrag zodat je volledig in je terug kracht staat. En To Unlock Your Dreams

RTT therapie : hoe het jouw gezondheid verbetert vanuit de kern

Jezelf opladen met RTT: stel je eens voor dat je iedere dag van het jaar kunt beschikken over een goede gezondheid, een lichaam dat je voedt én van energie voorziet. Dat kan, met RTT therapie.: dit is hoe het je gezondheid vanuit de kern verbetert RTT therapie is een geweldige uitvinding om gezond door het leven te gaan.

De kracht van positief denken creëert een positieve mindset. Met positief denken ben je in staat om negatieve gedachten om te buigen in positieve gedachten. Het is de makkelijkste manier om succes en geluk in je leven te ontwikkelen. En toch kan het moeilijk zijn. Oefen jezelf met deze twee simpele regels en ontdek de kracht van positief denken!Positieve gedachten helpen je bij het bereiken van jouw doelen en te genieten van je leven. Het is niet makkelijk om vooral positieve gedachten op te roepen, zeker niet als het leven je even tegenzit.

Hoe jij een situatie of ervaring interpreteert, welke betekenis jij er aan geeft, kleurt als het ware jouw waarheid. Het bepaalt of jij een situatie als positief of negatief ervaart. Hiermee creëren we onze eigen realiteit, onze wereld. Ieder van ons heeft zo zijn eigen werkelijkheid. Als jij veel negatieve, angstige of sombere gedachten hebt dan kan er stress ontstaan. Uit onderzoek weten we dat stress het immuunsysteem verzwakt en ons lichaam meer vatbaar maakt voor (infectie)ziekten. Langdurige stress is daarbij schadelijker dan kortdurende stress. Langdurige en chronische stress kan bovendien leiden tot allerlei lichamelijke klachten waaronder burnout.

Meer positieve gedachten zorgen voor meer succes en geluk in je leven. Je zit lekkerder in je vel, ervaart meer zelfvertrouwen en voelt je beter over jezelf. Positieve gedachten leveren je meer op dan negatieve gedachten. Toch denken we vaak negatief. Vergelijk je hoofd met de harde schijf van een computer. In je harde schijf wordt alles wat je in het verleden hebt meegemaakt, opgeslagen. Zowel de positieve als de negatieve gedachten.Je kunt bestanden van je harde schijf deleten, aanpassen of vernieuwen via RTT.

Het is dus belangrijk om bij jezelf vast te stellen of jij vastzit in een negatief denkpatroon. Want als dat zo is ben je meer vatbaar voor stress. Denk eens terug aan de laatste keer dat je ziek was. Ging hier een periode aan vooraf waarin je onder grotere (werk)druk stond? Was je veel aan het piekeren of waren er voortdurend negatieve gedachten en gevoelens? Was je onrustig, nerveus, somber of angstig? Had je het door wat de invloed van je negatieve denkpatronen en gevoelens met je gezondheid deden? Had je veel onrust in je hoofd? De signalen kun je vaak herkennen door lichamelijke symptomen als bijvoorbeeld verkrampte schouders en nek. Misschien omdat je van jezelf nog net even die extra klus op tijd af wilde hebben of toch écht nog even naar die extra afspraak moest gaan.`

Overspoeld worden door emoties en gedachten. Een periode van totale ontreddering, wanhoop en het gevoel hebben dat je de weg kwijt bent. Het is jou wellicht niet onbekend, toch? Ik ken het gevoel.

Hoe moeilijk dit ook klinkt, een emotie is slechts een emotie. Intussen weet ik dat wanhoop, angst, ontreddering, eenzaamheid, … allemaal vormen van emoties zijn. “Je hebt een emotie, maar je bent de emotie niet”, net zoals: “je hebt een gedachte, maar je bent de gedachte niet”. Alles is een gedachte. Oké, dat klinkt een beetje raar. Waar komen je gevoelens vandaan? Heb je ooit nagedacht over deze vraag? Precies, van gedachten. Alles is dus een gedachte. Jij denkt iets ergens over en vervolgens ontstaat er een gevoel.

Eigenlijk is het vrij simpel. Negatieve gedachten zorgen voor een negatief gevoel. Dit gevoel noemen we ook wel angst. En positieve gedachten zorgen voor een positief gevoel zoals blijdschap, vreugde of geluk.

Vanzelfsprekend wil je vooral positieve gevoelens voelen. Maar het is lastig om je gevoel te veranderen. Hoe doe je dat?Negatieve gedachten hebben is eenvoudig. Als er iets vervelends gebeurt, denken we heel snel negatief. Het is standaard geworden. En dat is ook niet zo gek (denk aan de grote hoeveelheid negatief nieuws in journaals en kranten).

Daarnaast kunnen er veel dingen mis gaan in het leven, en hier op voorhand over nadenken geeft soms een gevoel van controle. Het is makkelijk om negatief te reageren, omdat je het gewend ben. Negatief denken is als ongezond eten. Het is makkelijk, het is bevredigend en het voed je niet. Op de korte termijn levert dit je een goed gevoel op, en op de lange termijn een slecht gevoel.

Als je goed bent in negatief denken, kun je ook uitblinken in positief denken. Besef je dat eigenlijk wel? Je hoeft alleen maar je aandacht te richten op andere dingen – dan voel je je automatisch beter. Positieve gedachten zijn niet altijd meer waar dan negatieve gedachten, maar ze doen je wel altijd beter voelen!

Er zijn eenvoudig gezegd twee simpele regels om minder negatieve en meer positieve gedachten te ontwikkelen:

Sluit jezelf af van negatieve invloeden Omring jezelf met positieve invloeden

Zijn je Lichaam en geest gescheiden dingen? Nee hoor, die twee werken als één geheel. Gedachten en emoties kunnen een belangrijke rol spelen bij het ontstaan of in stand houden van lichamelijke klachten.

Nog een belangrijk weetje is de Wet van Aantrekkingskracht (Law of Attraction). Deze wet legt uit dat waar jouw focus naar uitgaat, jouw gedachten en gevoel naar uitgaan, ook jouw werkelijkheid zal zijn. Je creëert je eigen werkelijkheid. Je trekt als het ware als een magneet dat aan wat overeenkomt met jouw werkelijkheid. Dus als je je down voelt ben je niet in staat vrolijke mensen aan te trekken, als je gelooft dat je in het leven geen rijkdom mag hebben dan zul je ook arm blijven etc. Dus heb je positieve gedachten, sta je positief in het leven, dan trek je positiviteit aan. Met negatieve gedachten en negatieve emoties trek je negativiteit aan! Gebruik deze wetenschap om de goede dingen in het leven aan te trekken of zoals de selffulfilling prophecy: je krijgt wat je denkt en verwacht!