Over RTT

Wat is RTT?

Rapid Transformational Therapy (RTT) is een gespecialiseerde vorm van hypnotherapie. Het is een zeer effectieve, oplossingsgerichte methode, welke niet te vergelijken is met de gebruikelijke praat-therapieën. Naast hypnotherapie wordt RTT gecombineerd met de krachtigste elementen van ondermeer psychotherapie, cognitieve gedragstherapie en NLP.

RTT is speciaal ontwikkeld voor snelle en blijvende resultaten bij het verhelpen van fysieke, emotionele en psychische (pijn)patronen.

Wat RTT zo krachtig en permanent maakt is dat deze therapie methode zich niet alleen richt op de symptomen, maar zich juist richt op de onderliggende, diepgewortelde oorzaak van de problematiek; de KERN

Rapid Transformational Therapy (RTT) is gebaseerd op de beste principes van verschillende vormen therapieën, zoals hypnotherapie, NLP, psychotherapie en cognitieve gedragstherapie.

Vergelijk je onderbewuste met een schatkist. In die schatkist ligt jouw goud opgeslagen. Alleen die schatkist ligt onder een berg stof van belemmerende patronen, overtuigingen, ervaringen, blokkades, onzekerheden, (lichamelijke) klachten, etc.

Met de technieken van RTT werk ik als coach/therapeut door middel van hypnose met jouw onderbewuste. We maken je vrij van alles wat je niet meer nodig hebt (alle stof) en komen daarmee tot jouw goud. 

RTT – Hypnotherapie is de sleutel naar het onderbewustzijn.

Tijdens een RTT – Hypnotherapie sessie maak ik gebruik van de zeer relaxte staat van hypnose, waardoor gemakkelijk en veilig toegang tot het onderbewustzijn verkregen wordt. De buitengewoon krachtige technieken waar ik vervolgens gebruik van maak zorgen ervoor dat de informatie, die nodig is om te begrijpen wat er precies met jou aan de hand is, naar de oppervlakte komt. Hierdoor zal je direct inzicht krijgen in waarom je doet wat je doet en waarom je voelt wat je voelt. Zodra dit duidelijk is kan de transformatie beginnen. We her-programmeren en resetten dat wat nodig is om je vrij te voelen, zodat je voluit van het leven kunt genieten.

 

Vaak is één enkele RTT sessie al voldoende om een diepgaande RESET te ervaren. Het is niet voor niets ‘Rapid’ en het voorkomt de behoefte en noodzaak tot langdurige therapie.

Iedereen is uniek en daarom kan het soms voorkomen dat er nog één of twee sessies nodig zijn. Voor cliënten met meerdere- of uiteenlopende problemen, en voor cliënten met complexe problematiek, heb ik speciale therapiepakketten gecreëerd. Hierdoor wordt het zelfs mogelijk

Plan een gesprek in

Inzichtelijk, medelevend en liefdevol begeleidt Isabelle haar cliënten om emotionele conflicten te helen en hen te helpen een buitengewoon leven te leiden. Ik vind het heel belangrijk om goed naar jouw verhaal te luisteren, En ik zal je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

En wat ik voor je kan doen. Ik verlos je graag van jouw belemmerende overtuigingen, blokkades of beperkende gedrag zodat je volledig in je terug kracht staat. En To Unlock Your Dreams

Hoe gaat het in zijn werk?

Een RTT traject bevrijd je van interne zelfsabotage en geeft weer nieuwe energie voor de volgende stap in je leven. Tijdens een RTT therapie sessie krijgen we toegang tot het onderbewustzijn met behulp van hypnose. Hypnose brengt je in een diepe ontspanning waardoor je toegang krijgt tot de verborgen informatie in het onderbewuste deel van je brein, waar zich jouw diepste innerlijke gevoelens en herinneringen bevinden.

In hypnose (jij dan;-)) ontdekken we samen waarom jij blokkades, issues, klachten, etc. ervaart, wat je belemmerende overtuigingen zijn en wanneer en waarom deze zijn ontstaan. Bijna altijd leiden deze je terug naar een belemmerend patroon ontstaan in je jeugd. In hypnose kun jij precies zien welk patroon of welke patronen jou nu belemmeren. Tijdens de sessie ‘wissen’ wij deze patronen uit je mind en herprogrammeren wij je onderbewustzijn met nieuwe verbindingen en patronen.

RTT therapie helpt je op deze manier om gedachten op onderbewust niveau te veranderen. Positieve suggesties worden geplant in het onderbewustzijn zodat nieuwe steunende gedachten het kunnen overnemen.Na de sessie ontvang je een hypnose audio waar je minimaal 21 dagen, 1 keer per dag naar luistert.

Ook hebben wij na de sessie regelmatig telefonisch contact en/of contact via WhatsApp (spraakberichtjes), waaronder de dag na de sessie en om de week. Ongeveer 4 weken na de sessie hebben een evaluatiegesprek via Zoom om het resultaat te bespreken en om te bepalen wat jij verder nodig hebt.

Wat mag je verwachten op onze reis

Tijdens onze coaching sessies reik ik je waardevolle oefeningen en technieken aan, waarmee jij het leven creëert dat je verdient.
Lees hieronder hoe je een sterke gezondheid, overvloedige financiën en liefdevolle, vervullende relaties aantrekt door eerst de relatie met jezelf onder de loep te nemen.

Gezondheid

Onze gedachten hebben invloed op de cellen in ons lichaam. Veel ziekten tegenwoordig zijn psychosomatisch; aanhoudende negatieve emoties zoals woede, angst, verdriet, haat en afschuw manifesteren zich in de vorm van de ziekte. Het gaat er niet enkel om de “juiste gedachten” te denken wanneer je je niet goed voelt, maar om je gedachten te beheersen.

Financiën

Je onbewuste overtuigingen over geld hebben een grote invloed op je relatie met geld. Vaak gaan “geldproblemen” met dingen die niks met geld te maken hebben. Begrijpen hoe overtuigingen rond geld gevormd worden en hoe ze je vandaag de dag beïnvloeden is de sleutel tot het veranderen van je relatie met geld. Wat jou succesvol maakt, is het beeld dat je over jezelf hebt.

Relaties

Je kunt slechts van een ander houden in de mate dat je jezelf graag ziet. Je bewustzijn dat ook jij liefde verdient, is de sleutel tot een gezonde, liefdevolle relatie. Anderen voelen energetisch aan hoe jij over jezelf denkt.  Je bewustzijn van je beminnelijkheid is essentieel voor je geluk. We willen allemaal liefde in ons leven, maar vaak staat angst voor afwijzing het ontvangen ervan in de weg.